Više od 125 pomno provjerenih recepata za razne delicije s roštilja popraćeno je zorno ilustriranim prikazom tehnika, a 800 ilustrativnih fotografija vodi nas korak po korak kroz postupke pripreme, čime usvajamo ono bitno - jednostavnost povezanu s svladavanjem četiri bitne elementi roštiljanja: temperatura, vrijeme, tehnika i alati. Objašnjenja suvremenih pristupa roštiljanju, koja uključuju savjete za korištenje različitih vrsta roštilja i dimljenja, autorica nadopunjuje zanimljivim znanstveno potkrijepljenim anegdotama, tablicama preporučenih temperatura, infografikama i ilustracijama.
O AUTORU:
Jamie Purviance svjetski je poznati stručnjak za roštiljanje s darom da nauči baš svakoga kako to raditi bolje. Nakon što je diplomirao na Sveučilištu Stanford, predavao je engleski u Kaliforniji, a zatim u Indoneziji. U Aziji se jako oduševio kuhanjem na otvorenom, što mu je pustilo dim kroz vene i odvelo ga u školu kuhanja. Diplomirao je s pohvalama na Culinary Institute of America i profesionalno se posvetio kuhanju, napisao je nekoliko najprodavanijih kuharica New York Timesa i bio nominiran za nagradu James Beard. Godine 2018. objavili smo njegovu prvu Big Book of Grilling, 2019. Weber Greatest Hits , a ovogodišnja Big Book of Grilling 2.0 vrhunac je njegove 20-godišnje suradnje s Weberom.