Roštilj Gorenc, saće od lijevanog željeza
Izrađen od najkvalitetnijeg lijevanog željeza, izuzetno je robustan i izdržljiv te se u njemu svako jelo izvrsno skuha.
Sve od mirisnog kruha, hobotnice i piletine do ukusnog rostbifa i hrskave pizze može se savršeno i slasno ispeći ispod peke na vrlo jedinstven način. Poslastice iz pećnice mame karakterističnim okusom i mirisom jer se namirnice i začini tijekom pečenja fino miješaju u posudi, a sva tekućina i mirisi ostaju sačuvani.
Kuhanje ispod peke ima svoju posebnost koju valja zapamtiti - treba nam fina žeravica. Posudu postavimo u sredinu, tako da bude potpuno vodoravna, pažljivo je prekrijemo žeravicom i njome prekrijemo poklopac. Redovito provjeravamo kako se jelo peče. Uklonite žar s poklopca, pogledajte unutra i po potrebi dodajte ili uklonite žar.
- DODANA Lopatica za ugljen
- lopatica za ugljen
- kuka za poklopac
- sve što vam je potrebno za jednostavnu pripremu ukusnih domaćih jela
- priprema obroka za 4-8 osoba